top of page

Garīgās izaugsmes konference "Dieva bruņas"


No 14-16.jūlijam Ventspilī notiks ikgadējā kristīgā garīgās izaugses konference. Šāda veida konferences,sadarbojoties biedrībai "Integrācijas centrs "Atvērtās durvis"", EKB "Jaunā paaudze" Ventspils draudzei un starptautiskajai ASV misijai "Global Discipleship Ministries ", kas pārstāv ASV baptistu draudzi "Calvary Community Church" (ASV, Hjūstona) Latvijā notiek jau vairāk nekā 10 gadus.

Misijas braucieni, kuru vada Mērija Stendlija (Mery Standly) uz Latviju notiek regulāri jau aptuveni 20 gadu garumā. Šogad Ventspilī ieradīsies komanda 6 cilvēku sastāvā - pati Mērija, Evelīna, kas daudzkārtēji ir kalpojusi Latvijā kopā ar Mēriju u.c. misijas dalībniekiem.

"Konferencē mēs mācÄ«sim par Dieva bruņu uzlikÅ”anu (Vēstue EfezieÅ”iem 6:10-18). Kad karavÄ«rs dodas cīņā, viņŔ neģērbjas parastās ikdienas drēbēs. ViņŔ sagatavojas cīņai uzvelkot bruņas. ArÄ« mēs (kristieÅ”i) esam daļa no Dieva armijas un mums ir jāuzvelk katra bruņojuma daļa, lai pasargātu sevi no ienaidnieka. Otra konferences daļa bÅ«s veltÄ«ta lÅ«gÅ”anu tēmai. PatiesÄ«bā ir nevis seÅ”as, bet septiņas bruņojuma daļas. EfezieÅ”iem 6:18, "...un lÅ«dziet". PatiesÄ«bas josta, taisnÄ«bas bruņas, miera evaņģēlija apavi, pestÄ«Å”anas bruņuceure, ticÄ«bas vairogs, Dieva Vārda zobens un lÅ«gÅ”ana".


Konferences mērÄ·auditorija ir kristieÅ”i - ilggadēji un tie, kuri tikai atrodas savas kristietÄ«bas sākumā, neatkarÄ«gi no konfesionālās piederÄ«bas. Tie, kas vēlas papildināt savas garÄ«gās zināŔanas, saņemt atbildes no Dieva kādām savas dzÄ«ves sfērām, kā arÄ« stiprināt savu ticÄ«bu, piedaloties svētdarbÄ«bās - lÅ«gÅ”anās, aizlÅ«gÅ”anās.


Misijas braucienu laikā tiek arÄ« organizēti labdarÄ«bas pasākumi VentspilÄ« un citās Latvijas pilsētās. Å ogad misijas dalÄ«bnieki piedalÄ«sies kā brÄ«vprātÄ«gie ikgadējā biedrÄ«bas IC "Atvŗtās durvis" vasaras skoliņā. Skoliņai Å”ogad tiek dots nosaukums "ArtReach" un tā tiks organizēta no 17-21.jÅ«lijam biedrÄ«bas telpās Loču ielā 8. Katru gadu "ArtReach" nometnes tiek organizētas arÄ« HjÅ«stonā.


Konferences atklāŔana paredzēta 14.jÅ«lijā plkst. 19:00 starpkonfesionāla kustÄ«bas "Sargi uz mÅ«riem" lÅ«gÅ”anu vakars.

Setdien konference notiks visas dienas garumā no plkst. 11:00-20:00 ar kafijas pauzēm, pusdienu un vakariņu pārtraukumiem (organizatorisku apsvēŗumu dēļ lūgums reģistrēt savu dalību pa tel.26717841 vai reģistrējoties elektroniski)

Semināru laiki sestdien plkst. 11:00, 14:00, 18:00.

Svētdien dievkalpojums vietājā draudzē plkst. 11:00 Loču ielā 8 Ventspils draudzē "Jaunā paaudze".

Dalība un pusdienas, vakariņas bez maksas.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page