top of page

Koncertā Liepājā izsniegtas pateicības pārtikas bankas "Paēdušai Latvijai" dalībniekiem


Biedrība Integrācijas centrs "Atvertās durvis", sestdien, 27.maijā plkst. 14:00 Liepājā, Liedaga ielā 5, Liepājas A.Puškina 2.vidusskolā organizēja labdarības koncertu ģimenēm, kas saņem pārtikas bankas "Paēdušai Latvijai" atbalstu, kā arī projekta "Gaisma pasaulei" dalībniekiem, kas tiek realizēts sadarbojoties ar EKB "Jaunā paaudze" Ventspils draudzi.

Pasākuma sākumā tika izteiktas pateicības un dāvinātas dāvaniņas brīvprātīgajiem, kas piedalījās pārtikas bankas "Paēdušai Latvijai" vislatvijas akcijā divos RIMI veikalos Liepājā. Dāvaniņas (plānotāji) tika sagādāti pateicoties Nodibinājuma "Latvia charity bank" ziedojumam, lai brīvprātīgie varētu ieplānot savu laiku nākamajai "Paēdušai Latvijai" akcijai, kas plānota oktobrī.


Pateicība par nesavtīgo darbu tika sniegta arī Liepājas pilsētas domes Sociālā dienesta atkarību profilakses centra sociālajām darbiniecēm, kas bija aicinātas arī apmeklēt šo pasākumu pēc tam kad nedēļu iepriekš biedrības pārstāvji viesojās atkarību profilakses centrā.


Pasākuma laikā klātesošie - gan bērni, gan pieaugušie tika aicināti savu mīlestību pret vecākiem, gan vecāki pret bērniem izteikt mīļvārdiņos, tos uzrakstot uz lapiņām, kuras pasākuma beigās tika nolasītas.


Koncertā ar muzikālu sniegumu dalījās Milana no Ukrainas, kas ir projekta "Debesu sūtīts" vadītāja, dziedātāja, kura jau vairākus gadus viesojas Latvijā. 2015.gadā Milanu uziacināja piedalīties Ulda Marhiļēvica rīkotajā mūzikas un mākslas festivālā "Zaļais stars", kur uzstājāš kopā ar tādiem zināmiem Latvijas dziedātājiem kā Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, Valdis Indrišonoks u.c

Koncertā izskanēja vairākas Milanas pašas sacerētās dziesmas. Tika prezentēts arī projekta laikā latviešu valodā ierakstītais šūpuļdziesmu akustiskais albums "Debesu sūtīts", kurā dziesmas iedziedājuši latviešu izpildītāji. Disks ir izdots ukrainu, krievu un latviešu valodā un pēc koncerta Milana devās tālāk uz Igauniju, kur notiek darbs pie diska izdošanas igauņu valodā.


Pēc koncerta pasākuma apmeklētāji varēja baudīt siltu tēju un kafiju, dalīties iespaidos, kā arī pacietīgie mazie klasuītāji saņēma mazas dāvaniņas, kā arī pieaugušie plānotājus, lai varētu arī turpmāk ieplānot pasākumus, kur piedalīties vai nu kā brīvprātīgie vai vienkārši apmeklēt un izbaudīt tos.


Koncerta beigās pateicība tika izteikta arī Liepājas A.Puškina 2. vidusskolas direktorei Edītei Plamšei par iespēju izmantot skolas telpas pasākuma organizēšanai.


Foto no pasākuma skatīt šeit.




Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page