top of page

Dāvana ventspilsniekiem-"Mīlestības sirds", koncerts veltīts Māmiņas un Ģimenes dienai


Biedrība Integrācijas centrs "Atvertās durvis" aicina ", sestdien, 13.maijā plkst. 17:00 Ventspilī, Loču ielā 8 uz Mātes dienai un Starptautiskajais ģimenes dienai veltītu koncetu "Mīlestības sirds”. Pasākuma piedalīsies vietējie mākslinieki, kā arī īpašā viešņa Milana (Ukraina). Ieeja par ziedojumiem.

Milana ir starptautiskā labdarības projekta “Debesu sūtīts” vadītāja, dziedātāja, kura jau vairākus gadus viesojas Latvijā un 2015.gadā Milanu uziacināja piedalīties Ulda Marhiļēvica rīkotajā mūzikas un mākslas festivālā "Zaļais stars", kur uzstājāš kopā ar tādiem zināmiem Latvijas dziedātājiem kā Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, Valdis Indrišonoks u.c.

Šajā koncertā Ventspilī izskanēs Milanas pašas sacerētās un no akustiskā šūpļadziesmu albuma “Debesu sūtīts” dziesmas latviešu un krievu valodā”.

Pasākumā īpaša pateicība tiks izteikta biedrības sadarbības partneriem un brīvprātīgajiem ar kuriem kopā tiek realizēti projekti un kuru mērķgrupa ir ģimenes. Pateicības tiks pasniegtas sociālajiem darbiniekime par atbalstu Eiropas atbalsta fonda vistrūcīgākām personām aktivitāšu īstenošanā, kā arī brīvprātīgajiem, kas piedalījās pārtikas bankas “Paēdušai Latvijai” ziedojumu vākšānas kampaņā.

Aicinam ventspilniekus un pilsētas viesus būt kopā ar mums šajos svētkos, jo stipras ģimenes veido stipru valsti, to kā dēļ mēs dažas dienas atpakaļ svinējām Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu!


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page