top of page

Kristīgās kultūras pasākums "Mēs - viens otram" jau 12 gadu


25. jūlijā starptautiskā kristīgā festivāla „Mīlestības balss” ietvaros, kas norisinās no 18-25.jūlijam teltī Ventspilī, J.Poruka ielā 8, jau 12 gadu pēc kārtas jūlija trešajā sestdienā notiks kristīgās kultūras pasākums „Mēs – viens otram” ar mērķi popularizēt kristīgo kūltūru kā kristīga dzīvesveida un kristīgo vērtību neatņemamu sastāvdaļu, draudzēm apvienojoties, lai izietu ārpus draudžu sienām un caur talantiem un Dieva Vārdu, pasludinātu evaņģēliju dažādām sabiedrības vecuma grupām un sociālajiem slāņiem..

Plkst. 12:00 pasākums „Mēs – viens otram” tiks atklāts ar bērnu priekšnesumiem - ar dziesmām un dejām uzstāsies biedrības „Integrācijas centrs „Atvērtās durvis” vasaras skoliņas "Pētnieki" dalībnieki, centra bērnu deju grupa "One Way" un dejotāji no Liepājas deju grupas "Harmonija". Pēc koncerta bērniem būs iespēja apmeklēt radošās, bet vecākus gaida patīkams pārsteigums - starptautiska sociāli muzikāla projekta "DEBESU SŪTĪTS" prezentācija.

Projekta pamatā ir šupļa dziesmu izdošana dažādās valstīs, t.sk. Latvijā latviešu valodā. Projekta vadītāja - dziedātāja no Ukrainas - Milana pastāstīs par projekta ideju un klausītāji varēs noklausīties arī pirmās četras jau pārtulkotās šūpļa dziesmas latviešu vokālistu Daigas, Vinetas un Ļenas izpildījuma.

Plkst. 15:00 Ventspils draudžu apvienotais Slavētāju "bends" palīdzēs Kurzemes draudžu lūgšanu kustības "Sargi uz mūriem" dalībniekiem lūgt un pielūgt. „Sargi uz mūriem” apvieno kristiešus Kurzemē uz kopīgām lūgšanām par savu tautu un zemi neatkarīgi no konfesionālās piederības. Lūgšanas notiek katru mēnesi. Šajā, jūlija mēneša, lūgšanā uzsvars būs uz Mīlestības balsi no debesīm, lai sadzirdētu Viņa gribu mūsu tautai.

Plkst. 18:00 sāksies vakara koncerts ar Valdi Indrišonoku, kristīgo dziedātāju un vairāku albumu īpašnieci Milanu no Ukrainas, kā arī visus pārsteigs enerģiskā deju grupa „Harmonija” no Liepājas 14 dejotāju sastāvā, kas ir vieni no labākajiem Kurzemes reģiona dejotājiem.

Vēlāk vakarā plkst. 21:00 Loču ielā īpašs pasākums jauniešiem (un ne tikai)- „HOLY DANCE” jeb kristīgā diskotēka ar DJ Sion, kurš jau gadu aktīvi darbojas interneta radio ar deju mūzikas programmu. Vēl šo pasākumu krāšņu un neparastu darīs deju grupas „Harmonija” uzstāšanās, kā arī dzīvo mūziku nodrošinās grupa „One Way”.

Būs liecības par izmainītās dzīvēm un brīnumiem, ko Dievs dāvā saviem pielūdzējiem.

Gaidām visus ventspilniekus un viesus, bet pirmkārt, kristiešus ar saviem draugiem un ģimenēm! Izmantosim šo brīnišķīgo iespēju baudīt Dieva klātieni ārpus draudžu sienām - apzināti sanākot kopā, jo tikai vienotībā mēs varam šai pilsētai parādīt Kristu. Darīsim, jo šī nasta nav grūta - atdalīt laiku, lai atnāktu, priecātos un paaicināt vēl kādu sev līdzi, lai dalītos priekā!

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page