top of page

Aicinām bērnus piedalīties Adventes spēlē

BiedrÄ«ba ā€œIntegrācijas centrs ā€œAtvērtās durvisā€ kopÅ” 2004.gada katru gadu VentspilÄ« un Ventspils novadā Ziemassvētku un Lieldienu laikā realizē starptautisko projektu ā€œVislielākā dāvanaā€, veidojot pasākumus bērniem no 2-14 gadiem. Tā kā Ŕī gada Lieldienas notika savādāk nekā citos gados, jo pavasarÄ«, sakarā ar Ä«paÅ”ajiem ierobežojumiem, organizēt publiskus pasākumus bērniem nebija iespējams - visas projekta dāvanas bērniem netika izdalÄ«tas.

Tuvojoties Ziemassvētkiem un palielinoties ierobežojumu intensitātei, esam atraduÅ”i citu iespēju padarÄ«t Å”os svētkus bērniem un viņu Ä£imenēm, kā arÄ« vientuļajiem senioriem interesantākus, piepildÄ«tākus ar prieka un Ziemassvētku noskaņām. Å is ir izaicinājumu laiks mums visiem, kas liek rast vēl nebijuÅ”us risinājumus labdarÄ«bas mērÄ·u sasniegÅ”anai.

Ziemassvētku projektā plānots aizsniegt Ä£imenes ar bērniem un arÄ« seniorus. KopÅ” 2010.gada BiedrÄ«ba sniedz zupas virtuves pakalpojumu, kopÅ” 2015.gada veic pārtikas un pamata materiālās palÄ«dzÄ«bas paku izsniegÅ”anu un dažādu izglÄ«tojoÅ”u un kultÅ«ras pasākumu organizÄ“Å”anu trÅ«cÄ«gām un maznodroÅ”inātām personām ā€œEiropas atbalsta fonda vistrÅ«cÄ«gākām personāmā€ darbÄ«bas programmas ietvaros Ventspils pilsētā un Ventspils novadā. Sākot no 2017.gada sadarbÄ«bā ar Latvijas samarieÅ”u apvienÄ«bu tiek realizēta vislatvijas labdarÄ«bas projekta pārtikas bankas ā€œPaēduÅ”ai Latvijaiā€ akcijas un ziedojumu izdale. Augstāk minētā atbalsta saņēmēju mērÄ·auditorija ir trÅ«cÄ«gas un maznodroÅ”inātas Ä£imenes, Ä£imenes ar bērniem, seniori, kuri ir sociāli mazaizsargātas grupas, kas Å”ajā laikā varētu izjust Ä«paÅ”u spriedzi. Ņemot vērā esoÅ”o ekonomisko situāciju, Ŕādu Ä£imeņu skaits, kam nepiecieÅ”ams materiāls un emocionāls atbalsts varētu pieaugt.

Lai mazinātu ekonomisko un emocionālo spriedzi gada tumÅ”ajā laikā, plānojam Ä£imenes ar bērniem iesaistÄ«t projektā ā€œAdventes spēle ā€œAtrodi Ziemassvētku zvaigzniā€ā€.

Spēles būtība:

1. PievienoÅ”anās WhatsApp grupai, kurā katrā adventē, tiks ievietots Ä«ss video ar uzdevumu, kuru bērnam jāizpilda nedēļas laikā;

2. PlāŔaāka informācija spēles dalÄ«bniekiem tiks ievietotas WhatsApp grupā;

3. Pēc visu uzdevumu izpildes, bērns kopā ar vecākiem individuāli varēs ierasties biedrības telpās pēc dāvanas no starptautiskā projekta "Vislielākā dāvana".

PieteikÅ”anās sÅ«tot sms ar bērna vārdu, uzvārdu, dzimÅ”anas datiem un tel.nr., kas tiks pievienots kopÄ«gai WhatsApp grupai, uz tel. nr.:

- Ventspilī - 29513828 (Evija);

- Kuldīgā - 25763180 (Amanda);

- Liepājā - 27459886 (Rita).

Pēc četru uzdevumu izpildes, aicināsim bērnus kopā ar vecākiem individuāli ierasties biedrÄ«bas telpās, lai saņemtu dāvaniņu bērnam no starptautiska projekta ā€œVislielākā dāvanaā€.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page