top of page

15.augustā kritīgās kultūras pasākums "Mēs viens otram"


Kopš 2004.gada vasaras šis ikgadējais kristīgais pasākums notika Ventspilī jūlija beigās, bet šogad dažādu konfesiju kristieši pulcēsies 15.augustā Ventspils pilsētas centrālajā parkā - Dzirnavu laukumā, lai paustu savu ticības brīvību dažādās formās - dziedot, dejojot, muzicējot, lūdzot un aizlūdzot.

Atklāšana plkst. 12:00. Pirmajā daļā bērnu koncerts, kurā piedalīsies kristīgo draudžu svētdienas skolu dalībnieki un arī bērnu popgrupas “Jūras akmentiņi” solisti dziedās kristīgas tematikas dziesmas. Plašajā parka teritorijā bērniem būs sarūpētas īpašas meistardarbnīcas un rotaļas.

Otrajā daļā no plkst. 14:00 kristīgās mūzikas festivāls ar sludinātāju uzrunu un lūgšanām, kurā piedalīsies vairāku Ventspils draudžu slavēšanas grupas, kā arī ciemiņi no Kurzemes draudzēm.

Festivāla un vakara koncerta laikā dažādi mācītāji un kalpotāji no skatuves aizlūgs par dažādām sabiedrībai aktuālām tēmām – ģimene, izglītība, bizness, mediji, svētki, draudzes, valdība.

Plkst. 19:00 vakara koncerts ar grupu "One Way" un jauniešu slavēšanas grupu no Rīgas. Vakara sadaļā strauji augošās draudzes mācītājs no Rīgas - Artūrs Tadidišvilli sludinās Evanģēlija vēsti un aizlūgs par vajadzībām. Mācītāja kalpošanas pieredze ir bagāta ar daudzu nedziedināmu slimību dziedināšanas gadījumiem un atbrīvošanas no narkotiku un alkohola atkarībām.

Dienas garumā darbosies informācijas telts, kā arī lūgšanu telts, kurā varēs atstāt anonīmas lūgšanu vajadzības vai arī kāds no draudžu kalpotājiem varēs aizlūgt uz vietas par cilvēku individuāli.

Dalība pasākumā bez maksas.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page