top of page

Kristīgās kultūras pasākums Mēs - viens otram


28.jūlijā, Ventspilī notiks 15. Kristīgās kultūras pasākums “Mēs viens otram”

Pasākuma iniciatori bija Ventspils Baptistu draudzes jaunieši, kuriem pievienojās arī citas draudzes. Toreizējie jaunieši jau ir izauguši un izveidojuši savas ģimenes un arī pasākuma formāts ir nedaudz mainījies.

Pilsēta centrā, Dzirnavu laukumā, norisināsies dažādas aktivitātes: no 12:00-13:30 būs bērnu koncerts, kuru vadīs peles Mikijs un Minnija. Būs dziesmas, dejas, rotaļas un meistarklases. Dalību ņems arī vasaras skolas “Pētnieki” dalībnieki, popgrupas “Jūras akmentiņi” pārstāvji un Jāzepa Mediņa vidusskolas audzēkne Paula Osemļaka, kā arī deju studijas “Marija” audzēkņi.


No plkst. 13:30-17:30 Kurzemes Kristīgais festivāls, kurā piedalīsies kristīgās starpkonfisionālās kustības Kurzemes lūgšanu “Sargi uz mūriem” slavēšanas grupas, kuras slavēs, lūgs un dalīsies ar Dieva vārdu.

Pasākuma vakara daļa sāksies plkst. 18:00. Tā būs veltīta Latvijas atmodai un simtgadei, kas savstarpēji ir cieši saistīts.

Īpašie viesi būs Ieva Osemļaka, reperis Pieci-O un starpkonfesionālo Kurzemes lūgšanu vadītājs mācītājs Aivars Straume.

Ar savu brīnumaino dziedināšanas liecību dalīsies Aigars Ābelītis.


Mācītāji aizlūgs par lūgšanu vajadzībām, kuras būs iespējamas uzrakstīt uz vietas informācijas teltī un ielikt lūgšanu vajadzību kastītē, kā arī iespējams tās sūtīt uz e-pastu atvertasdurvis@gmail.com

Visas dienas garumā būs arī informācijas telts un tajā būs pieejama kristīgā literatūra.

Ikviens ir laipni aicināts uz šo īpašo lūgšanu un pielūgsmes pasākumu.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page