top of page

Garīgās izaugsmes konference "Dieva bruņas"


No 14-16.jūlijam Ventspilī notiks ikgadējā kristīgā garīgās izaugses konference. Šāda veida konferences,sadarbojoties biedrībai "Integrācijas centrs "Atvērtās durvis"", EKB "Jaunā paaudze" Ventspils draudzei un starptautiskajai ASV misijai "Global Discipleship Ministries ", kas pārstāv ASV baptistu draudzi "Calvary Community Church" (ASV, Hjūstona) Latvijā notiek jau vairāk nekā 10 gadus.

Misijas braucieni, kuru vada Mērija Stendlija (Mery Standly) uz Latviju notiek regulāri jau aptuveni 20 gadu garumā. Šogad Ventspilī ieradīsies komanda 6 cilvēku sastāvā - pati Mērija, Evelīna, kas daudzkārtēji ir kalpojusi Latvijā kopā ar Mēriju u.c. misijas dalībniekiem.

"Konferencē mēs mācīsim par Dieva bruņu uzlikšanu (Vēstue Efeziešiem 6:10-18). Kad karavīrs dodas cīņā, viņš neģērbjas parastās ikdienas drēbēs. Viņš sagatavojas cīņai uzvelkot bruņas. Arī mēs (kristieši) esam daļa no Dieva armijas un mums ir jāuzvelk katra bruņojuma daļa, lai pasargātu sevi no ienaidnieka. Otra konferences daļa būs veltīta lūgšanu tēmai. Patiesībā ir nevis sešas, bet septiņas bruņojuma daļas. Efeziešiem 6:18, "...un lūdziet". Patiesības josta, taisnības bruņas, miera evaņģēlija apavi, pestīšanas bruņuceure, ticības vairogs, Dieva Vārda zobens un lūgšana".


Konferences mērķauditorija ir kristieši - ilggadēji un tie, kuri tikai atrodas savas kristietības sākumā, neatkarīgi no konfesionālās piederības. Tie, kas vēlas papildināt savas garīgās zināšanas, saņemt atbildes no Dieva kādām savas dzīves sfērām, kā arī stiprināt savu ticību, piedaloties svētdarbībās - lūgšanās, aizlūgšanās.


Misijas braucienu laikā tiek arī organizēti labdarības pasākumi Ventspilī un citās Latvijas pilsētās. Šogad misijas dalībnieki piedalīsies kā brīvprātīgie ikgadējā biedrības IC "Atvŗtās durvis" vasaras skoliņā. Skoliņai šogad tiek dots nosaukums "ArtReach" un tā tiks organizēta no 17-21.jūlijam biedrības telpās Loču ielā 8. Katru gadu "ArtReach" nometnes tiek organizētas arī Hjūstonā.


Konferences atklāšana paredzēta 14.jūlijā plkst. 19:00 starpkonfesionāla kustības "Sargi uz mūriem" lūgšanu vakars.

Setdien konference notiks visas dienas garumā no plkst. 11:00-20:00 ar kafijas pauzēm, pusdienu un vakariņu pārtraukumiem (organizatorisku apsvēŗumu dēļ lūgums reģistrēt savu dalību pa tel.26717841 vai reģistrējoties elektroniski)

Semināru laiki sestdien plkst. 11:00, 14:00, 18:00.

Svētdien dievkalpojums vietājā draudzē plkst. 11:00 Loču ielā 8 Ventspils draudzē "Jaunā paaudze".

Dalība un pusdienas, vakariņas bez maksas.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page