top of page

Koncerts "Mīlestības sirds"


Biedrība Integrācijas centrs "Atvertās durvis" aicina ", sestdien, 27.maijā plkst. 14:00 Liepājā, Liedaga ielā 5, Liepājas A.Puškina 2.vidusskolā uz koncetu "Mīlestības sirds”. Pasākuma piedalīsies vairāki vietējie mākslinieki, kā arī īpašā viešņa Milana (Ukraina). Ieeja par ziedojumiem.

Milana ir starptautiskā labdarības projekta “Debesu sūtīts” vadītāja, dziedātāja, kura jau vairākus gadus viesojas Latvijā un 2015.gadā Milanu uziacināja piedalīties Ulda Marhiļēvica rīkotajā mūzikas un mākslas festivālā "Zaļais stars", kur uzstājāš kopā ar tādiem zināmiem Latvijas dziedātājiem kā Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, Valdis Indrišonoks u.c.

Koncertā izskanēs Milanas pašas sacerētās un no akustiskā šūpļadziesmu albuma “Debesu sūtīts” dziesmas latviešu un krievu valodā”.

Pasākumā īpaša pateicība tiks izteikta biedrības sadarbības partneriem un brīvprātīgajiem ar kuriem kopā tiek realizēti projekti un kuru mērķgrupa ir ģimenes. Pateicības tiks pasniegtas brīvprātīgajiem, kas piedalījās pārtikas bankas “Paēdušai Latvijai” ziedojumu vākšānas kampaņā.

Ieeja bez maksas.


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page