top of page

Janvārī trūcīgām ģimenēm sāks dalīt pārtikas komplektus maziem bērniem



Domājot par ģimenēm un to vajadzībām, Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām ietvaros ir rasta iespēja papildus atbalstīt tās trūcīgās un krīzes situācijā nonākušās ģimenes, kurās aug bērni vecumā līdz 2 gadiem.


No 2017.gada janvāra tiks uzsākta papildus pārtikas preču komplektu maziem bērniem vecumā no 7 līdz 24 mēnešiem izdale. Komplektos trīs vecuma grupām iekļautas tādas pārtikas preces kā mākslīgie papildu ēdināšanas maisījumi zīdaiņiem un maziem bērniem, biezputras maisījums, augļu un dārzeņu biezeņi, biezeņi ar gaļu un sausiņi. No komplektos esošām precēm piecas ir BIO preces, tādējādi nodrošinot kvalitatīvu, ekoloģiski tīru, pilnvērtīgu pārtiku ar augstu uzturvērtību un bez mākslīgām piedevām. Plašāka informācija par komplektu saturu atbilstoši bērna vacumam pieejama šeit.

Pārtikas komplektus maziem bērniem piegādās iepirkuma rezultātā uzvarējusī SIA “Lat Eko Food”. Latvijā par komplektu izdali rūpējas 21 partnerorganizācija ar vairāk nekā 470 atbalsta sniegšanas vietām, tostarp biedrība Integrācijas centrs "Atvērtās durvis" sadarbībā ar krīzes centru ģimenēm ar bērniem "Paspārne" un Ventspils novada Sociālo dienestu.


Ventspilī darbojas divi ICAD izdales punkti - Loču ielā 8 darba (dienās un sestdienās no plkst. 12:00-14:00) un krīzes centrā "Paspārne" Talsu ielā 39 (darba dienās no plkst. 10:00-12:00). Informāciju par paku saņemšanas vietām un laikiem Ventspils novadā varat skatīt šeit.


Informāciju par bērnu pārtikas saņemšanas kārtību varat skatīt infografikā.


Lai nodrošinātu ērtāku bērnu pārtikas pakas saņemšanu piedāvājam aizpildīt pakas rezervācijas anketu, lai saņemtu paku Loču ielā 8 vai Talsu ielā 39. Lai aizpildītu anketu, spiediet šeit.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page