top of page

Sniedz palÄ«dzÄ«gu roku trÅ«kumā nonākuŔām Ä£imenēm, piepildot pārtikas paku ā€“ jau otro reizi Rimi veik


14. oktobrÄ« no plkst. 10.00 lÄ«dz 21.00 Rimi veikalos lielākajās Latvijas pilsētās ikviens iedzÄ«votājs tiek aicināts lÄ«dzās saviem ikdienas pirkumiem piepildÄ«t arÄ« pārtikas paku, lai palÄ«dzētu kādai trÅ«kumā nonākuÅ”ai Ä£imenei ar bērniem, pensionāram vai invalÄ«dam, kuru ienākumi ir zem iztikas minimuma.

Pārtikas pakā ieteicams likt produktus ar ilgu derīguma termiņu, piemēram, miežu putraimus, mannu, auzu pārslas, makaronus, miltus, eļļu, gaļas vai zivju konservus, cukuru, rīsus, margarīnu, vistas buljonu un zirņus.

ā€œÅ ajā rudenÄ« aicinām ikvienu iesaistÄ«ties laba darba paveikÅ”anā, nepalikt malā un atnākt uz kādu no Rimi veikaliem, lai piepildÄ«tu pārtikas paku. Tā nonāks pie tām Latvijas Ä£imenēm ar bērniem, kuras dažādu apstākļu dēļ ir nonākuÅ”as trÅ«kumā, taču nekādus sociālos pabalstus nesaņem. TieÅ”i Ŕīm Ä£imenēm nereti trÅ«kst pat minimālo iespēju galdā celt paÅ”u pieticÄ«gāko maltÄ«ti, lai ar siltām pusdienām pabarotu savus bērnus. PiepildÄ«t pārtikas paku nav nedz laikietilpÄ«gi, nedz dārgi, taču tas ir liels atbalsts tiem cilvēkiem, kuriem nav ko ēst, kā arÄ« tas sniedz gandarÄ«jumu un prieku paÅ”am par labu paveiktu darbu,ā€ saka pārtikas bankas PaēduÅ”ai Latvijai vadÄ«tāja Agita Kraukle.

VentspilÄ« un Liepājā akcijā piedalÄ«sies biedrÄ«bas Integrācijas centrs "Atvertās durvis" brÄ«vprātÄ«gie nodroÅ”inot iespēju veikalu apmeklētājiem piedalÄ«ties Å”ajā akcijā no plkst. 10:00-21:00.

Rimi Tobago, Lielais prospekts 3/5, Ventspils

Rimi Poruka, J.Poruka 5, Ventspils

Rimi Ventspils, Annas iela 1, Ventspils

Rimi Ostmala, K.Zāles laukums 8, Liepāja

Latvijas SamarieÅ”u apvienÄ«bas Pārtikas banka PaēduÅ”ai Latvijai organizē dažāda veida palÄ«dzÄ«bu tām Ä£imenēm, kuras dažādu apstākļu dēļ nonākuÅ”as trÅ«kumā. KopÅ” Ŕī gada par partneri kļuvis lielveikalu tÄ«kls Rimi.

ā€œLai sniegtu savu atbalstu trÅ«cÄ«gajām Ä£imenēm visā Latvijā, Rimi regulāri ziedo kvalitatÄ«vus produktus dažādām organizācijām, kā arÄ« pārtikas bankai PaēduÅ”ai Latvijai, un Ŕī akcija bÅ«s otrā reize, kad aicinām arÄ« mÅ«su pircējus iesaistÄ«ties un palÄ«dzēt lÄ«dzcilvēkiem. IepriekŔējā reizē visi kopā saziedojām 2673 pārtikas pakas, turklāt bija prieks arÄ« redzēt, ka akcijā iesaistÄ«jās tik liela daļa no mÅ«su paÅ”u darbiniekiem. Å oreiz ceram, ka varēsim palÄ«dzēt vēl plaŔākam cilvēku lokam!ā€ uzsver Rimi Latvia sabiedrisko attiecÄ«bu vadÄ«tāja Inga Bite.

Pārtikas bankas pakas tiek nodroÅ”inātas, pateicoties uzņēmumu un Latvijas iedzÄ«votāju ziedojumiem, kā arÄ« daudziem brÄ«vprātÄ«gajiem atbalstÄ«tājiem. 2015. gadā palÄ«dzÄ«ba tika sniegta vairāk nekā 15 tÅ«kstoÅ”iem trÅ«kumā nonākuÅ”iem Latvijas iedzÄ«votājiem - aptuveni 2143 cilvēkiem mēnesÄ«. Pateicamies ikvienam atbalstÄ«tājam un ziedotājam!

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page