top of page

Misionāru konference

Šogad jau astoto gadu 23. un 24. jūnijā Ventspilī, Loču ielā 8 viesosies misionāri no Global Discipleship Ministries (ASV, Teksasa, Hjūstona).

Šogad Latvijā viesosies komanda piecu cilvēku sastāvā - misijas vadītāja Mērija Stendlija, Džīnija, Evelīna, Lea un Veslijs. Veslijs kā vienīgais vīrietis komandā izceļas arī ar to, ka spēj apvienot dzejas rakstīšanu un kaislīgu baikera dzīvi, kā arī ir brīnišķīgs vīrs, tēvs un vectētiņš. Veslijs šogad Latviju apeklēs otro reizi, bet Mērija misijas braucienos uz Latviju brauc jau vairāk nekā 20 gadus. Evelīna un Džīnija arī vairākkārt bijušas Latvijā. Lea šis brauciens būs pirmais.

Šī gada konferences nosaukums ir "Ap pusnakts laiku..." (Just about midnight...";). Par pamatu ņemta rakstvieta no Mateja evaņģēlija 25 nodaļas. Mūsu laikmets rāda zīmes, ko daudzi dzird (taures), redz (sarkans mēness) un izjūt (zemestrīces un kari).

Aicinām ikvienas konfesijas pārstāvi šos datumus pavadīt nevis saulgriežu svētku svinēšanā, bet ieskatīties "laika griežos". Šīs ikgadējās misijas konferences ir īpašas arī ar individuālajām un pravietiskajām lūgšanām, kas ir amerikānu draudzes viens no īpašajiem kalpošanas veidiem. Vins no gadījumiem bija unikāls, kad misionāri atvadu vakarā aizlūdza par mācitāju Inesi Grigoruku un vēlāk atklājās, ka lūgšanas laikā mācītājai aiz mumguras stāvošais Egils tika dziedināts no stiprām muguras sāpēm. Gaidām visus, kuri meklē Dieva tuvumu, patiesību, dziedināšanu miesai un dvēselei un ir brīvi no aizspriedumiem un konfesionālām barjerām.

Dalība bez maksas.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page