top of page

Labdarības pasākums "Vasarsvētku dāvana"


Biedrība IC "Atvērtās durvis" ielūdz bērnus ar vecākiem un draugiem uz Starptautiskā kristīgā projekta "Vislielākā dāvana" pasākumu ģimenēm "Vasarsvētku dāvana":

  • 23.maijā plkst. 15:00, Kuldīgas Mākslas namā, 1905. gada ielā 6;

  • 24.maijā plkst. 15:00, Ventspilī, Loču ielā 8.

Koncerta beigās bērnus līdz 14 gadiem gaidīs pārsteigumi, ko sagatavojuši bērni ārzemēs, sadarbībā ar organizāciju "Samaritan`s Purse".

Lūdzam iepriekš pieteikt bērnus līdz 22.aprīlim pa tālruni 29914923 (Kuldīgā), 29673164 (Ventspilī) - sūtot sms - bērna vārds, uzvārds, vecums.

Īsumā par projektu "Vislielākā dāvana" (OPERATION CHRISTMAS CHILD)
Kopš 1993.gada jau vairāk nekā 100 milioni zēnu un meiteņu vairāk nekā 130 pasaules valstīs ir piedzīvojuši Dieva mīlestību pateicoties vienkāršai kurpju kastes dāvanai caur projektu "Vislielākā dāvana".
"Samarieša soma" ("Samaritan Purse") sadarbojas ar vietējām draudzēm un citiem sadarbības partneriem, lai nogādātu dāvaniņas un izplatītu dzīvi izmainošo Labo Ziņu par Jēzu Kristu.
Plašāku ieskatu par projektu var iegūt apmeklējot "Samarieša soma" mājas lapas sadaļu "Vislielākā dāvana". Skatīt lapu šeit. Video ieskats pakas tapšanas procesā šeit.

Projekts Latvijā

Projekta ietvaros pasākumi Latvijā notiek kopš 1997.gada. Parasti pasākumi notiek kā muzikāli priekšnesumi, kas noslēdzas ar dāvanu pasniegšanu bērniem.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page