top of page

Seminārs par paātrinātās mācīšanās metodiku

Šovakar, 9.aprīlī Nodibinājuma Spēkuguns Dienas centrā bērniem un jauniešiem Lielajā prospektā 18-1 bija ieraudušies pulciņš jauniešu, kuri interesējās par tiko uzsākto neformālās izglītības projektu „Vērts atvērt sevi: dzīve ir teātris?”. Proejektu ar Ventspils Kultūras centra finansiālu atbalstu realizē sadarbības parteneri – biedrība Integrācijas centrs „Atvērtās durvis” un Nodibinājums „Spēkuguns”.

Mūsdienu pasaulē, kura ir pilna ar dažāda veida informāciju, mācīšanās var notikt visdažādākajos veidos. Pats svarīgākais ir atrast savu zināšanu apguves veidu! Tieši tāpēc šo projektu uzsākot notiks seminārs par paātrinātas mācīšanās metodēm. Ne vienmēr tiem, kuri mācās, neveiksmes mācību iestādēs ir saistītas ar pazeminātām spējām. Dažreiz pietiek pašam sevi labāk iepazīt, lai ne tikai strauji uzlabotos sekmes skolā, bet arī pieaugtu vēlēšanās turpināt apgūt vēl un vēl kaut ko jaunu.

Ļoti bieži cilvēki , kuri pārtraukuši apgūt izglītību skolā, nevar saņemties, lai to turpinātu – kādam šķiet, ka pārāk daudz gadu, citam traucē aizņemtība darbā, kāds paspējis nodibināt ģimeni. Tas, ko cilvēki mēdz uzsktīt par kavēkļiem bieži vien varētu pārvērsties labā pamudinājumā, ja vien mēs pazītu paši savu raksturu un apzinātos savas patiesās spējas.

Nevienam nav iespējams sevi izņemt no sabiedrības, nolikt spoguļa priekšā un izpētīt no visās pusēm. Cilvēks ir sabiedriska būtne, mēs attīstāmies un izprotam savu attīstību visalabāk, kad darbojamies kopā ar citiem: vērtējam, salīdzinām, diskutējam, izdarām līdzīgus vai atšķirīgus secinājumus.

Varbūt arī tev gribētos dalīties savā pieredzē par mācīšanos, uzzināt kā un ko mācās citi un kā iespējams ātrāk un pilnvērtīgāk nodarbināt savu prātu un lietot savas spējas?

Aicinām jauniešus vecumā no 15-29 gadiem pievienoties neformālās izglītības semināra „Iemāci sev mācīties!” dalībniekiem. Gaidīsim visus interesentus 11.aprīlī no plkst. 11:00 līdz 16:00.

Vēlams iepriekš pietikties pa tel. 29575171 vai 26717841, jo paredzēta arī kafijas pauze un pusdienas dalībniekiem. Ja esi pirmskolas vecuma bērniņa tētis vai mamma, droši nem līdzi savu bērnu - arī viņam būs iespēja uzzināt šo to jaunu, darbojoties Dienas centra rotaļu istabiņā.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
bottom of page